Industri og Erhverv

Vedligeholdelsesfri badebro

Hvor blev jeg glad da jeg fandt ud af at jeg kunne få en helt Helt eller delvist vedligeholdelsesfri badebro, det ikke at skulle tænke på om der nu var nogle brædder der skulle skiftes, om der var nogle af stolperne der var blevet rådne, om der var alger på broen, så jeg kunne risikere at jeg kunne glide eller sågar falde – det var lykken, da vores fælles badebro blev vedligeholdelsesfri – og så skulle vi heller ikke altid skændes om, hvem der skulle vedligeholde den, som vi gjorde tidligere.
Det at man har en vedligeholdelsesfri badebro, om det så er dels eller helt vedligeholdelsesfrit, gør en stor forskel. Nu har kommunen også haft henvendt sig hos os, for at høre hvor vi har fået vores vedligeholdelsesfrie bro fra, da de var trætte af at høre at den offentlige badebro til vinterbaderne og andre mennesker var slidt og glat og faktisk farlig at benytte – så jeg går ud fra, at der inden så længe også kommer en vedligeholdelsesfri badebro her.

Jeg kan varmt anbefale at man får sig en vedligeholdelsesfri badebro, der kan tåle saltvand – også til dem der har en sejlbåd der skal lægge til en bro, så kan man jo komme sikkert i land efter en dejlig sejltur.
Der findes selvfølgelig også de delvis vedligeholdelsesfrie badebroer og de sædvanlige badebroer der er udført i træ – og for nogle mennesker kan det jo også være rigtig fint, bare ikke for os, vi har haft nok af vedligeholdelse af vores gamle badebro – og vores nye vedligeholdelsesfrie badebro, er udstyret med en trappe ned i vandet helt ude for enden af broen, der gør at jeg kan komme ud og bade uden at skulle gå over alle muslingeskallerne inde ved strandkanten.
Da først vi havde taget beslutningen om vores nye vedligeholdelsesfrie badebro, tog det os ikke lang tid at bestille den, og få den leveret og sat op – det hele gik helt upåklageligt og meget nemt.

Vis mere
Back to top button
Close