Ukategoriseret

Smukke ting hjemmet

Det nordiske design har gennem en årrække været yderst populært, når det kommer til design og arkitektur. De lyse farver og stilrene linjer er både smukke og tidsløse, og kan kombineres med både kraftige farver og sarte pasteller.
Hos trendandliving.dk findes et stort udvalg af ting til hjemmet, som alle er kendetegnet ved at være i nordisk lækkert design.

Er det eksempelvis en lysestage som man står og mangler, kan man med rette tage et kig på udvalget af eksempelvis Piet Hein-stagerne. En lysestage fra Piet Hein er utrolig populær og findes i både ‘almindelig’ størrelser samt mini-størrelser, og er alle udformet af smukt mat-poleret sølv. Med Piet Hein er man sikret et smukt design som også er i god og holdbar kvalitet.

Udover lysestager findes som sagt også et stort udvalg af andre ting til hjemmet. Eksempelvis kan man finde de søde dyrefigurer udarbejdet i smukt træ fra Arctechtmade. Figurerne kan både bruges som pynt i eksempelvis i stuen såvel som på på børneværelset. Kun fantasien sætter grænset. Og apropos børneværelset ja så findes der en helt særskilt sektion hos trendandliving.dk til børnene. Her finder man et stort udvalg af nordiske flag, diverse dåbsgaver samt børnebestik.

Som noget helt specielt tilbyder trendandlivning.dk også at man kan få printet sit foto på kanvas. Fremgangsmetdoen er således, at man uploader sit billede via trendandliving.dk lægger det i sin virtuelle indkøbskurv og sender ordren afsted. Billedet på kanvas leveres indenfor 3-5 hverdage, og når det er leveret er det samtidig klar til, at man kan hænge det op på væggen.

Trendandliving.dk har til huse i Rødekro og består, udover webshoppen trendandliving.dk også webshippen Dahlsgravering.dk Her finder man diverse gaveartikler med gravering, som eksempelvis også kan bruges til dåbsgaver eller jubilæumsgaver. Leveringstiden er altid 2-3 hverdage.

Vis mere
Back to top button
Close