Ukategoriseret

På udkig efter en dygtig VVS’er eller blikkenslager? Så er det Lyhne!

Skal der udføres VVS eller skal man bruge en kyndig Blikkenslager, så er Lyhne-vvs stedet at henvende sig. Hos Lyhne VVS udføres alt i VVS og blikkenslagerarbejde. Her kan man bestille service og montering af blik- og tagrendearbejde, man kan få lavet et servicetjek af sit fjernvarmeanlæg, Lyhne lægger også gulvarme, så man ikke skal fryse på fødderne om vinteren, som i øvrigt snart står for døren, de kan opføre det nye badeværelse og sågar kan man også få en erhvervsaftale. For Lyhne VVS er det vigtigt at at understrege, at ingen kunde er for stor eller for lille. Det samme gør sig gældende for de arbejdsopgaver, som man kan hyre de kompetente medarbejdere til. Hos Lyhne-vvs sættes kvalitet af arbejdet i højsædet samtidig med, at servicen ud mod kunderne også er enormt vigtigt.

Få en erhvervsaftale med Lyhne VVS

Med en erhvervsaftale, som qua sit navn udelukkende er for cvr-registrerede virksomheder, får man een fast montør tilknyttet, hvor man ringe direkte på montørens nummer, såfremt man får brug for en dygtig blikkenslager eller VVS’er. Uanset om det er nyt der skal købes og monteres, eller om man ønsker service på virksomhedens eksisterende VVS-installationer, går dette under en erhvervsaftale

Hvem er Lyhne VVS?

Firmaet er beliggende i Kolding i trekantsområdet i Jylland, og det har eksisteret siden 1957. Med de mange år på bagen ved Lyhne VVS, hvad der ‘rør sig’ og de hjælper gerne kunderne med både rådgivning og decideret montage af eksempelvis armaturer, tagrender, varme, blikarbejde, ventilation, skifertage, industriinstallation samt meget meget mere. Som tidligere nævnt er ingen opgave for stor eller for lille, det er derimod kvaliteten af det arbejde, som udføres, der er altafgørende. Derfor arbejder Lyhne VVS både sammen med store entreprisekunder som eksempelvis boligforeninger, såvel som det unge par, der netop har købt et håndværkertilbud og skal have installeret nye tagrender og måske endda nyt badeværelse. Tillid og overholdelse af aftaler (herunder også pris) er en af kerneværdierne for Lyhne VVS.

Vis mere
Back to top button
Close