Hus og have

Smukke spejlbassiner

Spejlbassiner

Spejlbassiner er en måde at gøre haven særlig og eventyrlig på. Spejlbassiner tiltrækker solens stråler og spejler havens blomster og træer. Spejlbassiner kan være med til at give din have mere liv, og tilføjer samtidig med en orientalsk mystisk dimension til haven. Haven kommer til at fremstå mere æstetisk og inviterer til at du kommer ud og bruger din have enten aktivt eller til afslapning og refleksion.
Det giver en anden og spændende oplevelse af en have. Spejlbassinet kan tiltrække fugle, der giver en dejlig aktivitet i haven. At have vand i haven er fantastisk og du vil få mere dyreliv ind, da både insekter og fugle vil nyde godt at fri adgang til vand.Du kan etablere spejlbassinet som havens midtpunkt, så du naturligt vil tiltrækkes og søger hen mod vandet. Rundt om bassinet kan du plante stauder eller blot lade bassinet stå helt for sig selv uden anden indblanding. Hos https://www.zinkbakken.dk tilbydes et stort udvalg af flotte spejlbassiner i høj kvalitet, som er dansk produceret der med sikkerhed giver en lang levetid.

Mange forskellige former og materialer

Spejlbassinet kan laves i forskellige materialer og former. Er du til runde harmoniske former, eller måske mere til firkantede skarpe former, kan du helt sikkert finde netop det der tiltaler dig mest hos https://www.zinkbakken.dk. Du kan også få inspiration og gode ideer til hvordan, du skal etablere dit spejlbassin. Da firmaet har sit helt eget værksted, er der mulighed for at lave et special design til dig, såfremt du ønsker noget helt særligt til netop din have. Der findes også standard spejlbassiner i et stort udvalg. Flere af bassinerne har dobbelt funktion, idet de ikke lakerede produkter, også kan bruges som et skønt bålsted, som tilføjer haven endnu en ekstra dimension.

Vis mere
Back to top button
Close