Industri og Erhverv

Sådan håndterer

Når du planlægger en forretningsrejse, er det vigtigt at have rejseudgifterne i tankerne. Mens nogle virksomheder er villige til at dække rejse- og opholdsudgifterne, refunderer andre måske kun visse udgifter til medarbejderne. Det er vigtigt at vide, hvad din virksomheds politik er, før du bestiller en rejse. Ellers kan du ende med at skulle betale nogle eller alle dine rejseudgifter af egen lomme.

Afhængigt af din destination kan flybilletter være en af de største udgifter i forbindelse med forretningsrejser. Hvis din virksomhed har et foretrukket flyselskab, skal du sørge for at bestille dine flyrejser hos dem for at få gavn af eventuelle rabatter. Du kan måske også få en lavere pris ved at bestille din flyrejse tidligt eller i perioder uden for højsæsonen. Tog- eller busrejser kan ofte være billigere end flyrejser, men det kan tage længere tid at nå frem til din destination. Hvis tiden er vigtig, kan det være værd at betale lidt mere for en hurtigere transportform.

Overnatning er en anden almindelig udgift, når man rejser på forretningsrejse. Hvis du skal bo på et hotel, så prøv at finde et, der tilbyder en virksomhedsrabat. Du kan måske også få en lavere pris ved at booke dit ophold i perioder uden for højsæsonen. Hvis du lejer en lejlighed eller et hus, skal du sørge for at medregne udgifter til forsyningsselskaber og andre ekstraudgifter som f.eks. wi-fi og kabel-tv.

Måltider er en anden potentiel udgift, når du rejser på forretningsrejse. Hvis din virksomhed har en dagpengegodtgørelse, skal du sørge for at holde styr på alle dine kvitteringer for måltider, så du kan indsende dem til refusion. Du kan også spare penge på måltider ved at pakke din egen mad hjemmefra eller benytte dig af den gratis morgenmad, som mange hoteller tilbyder deres gæster.

Ved at holde disse rejseudgifter i tankerne kan du sikre, at du ikke kommer til at bruge mere end nødvendigt på din næste forretningsrejse. Du kan få styr på det hele hos Visma Enterprise.

Vis mere
Back to top button
Close