Computer og IT

Webshop

I disse digitale tider foregår mere og mere af vores indkøb via nettet. Derfor er det også vigtigt, at man som virksomhed med egen webshop, kan tilbyde sine kunder en funktionel, smart og ikke mindst overskuelig webshop med de funktioner, man nu engang har brug for som kunde. Det er uanset om det er en b2c webshop eller en b2b webshop.

Firmaet Navipartner har specialiseret sig i at bygge webshopløsninger til b2b-markedet. Navipartner tilbyder E-commerce webshopløsninger, som kan tilpasses til den enkelte kundes behov for en webshop. Det er eksempelvis muligt, at man som kunde hos Navipartner kan købe en webshop, der passer til en browser på både tablet, mobil og computer. Det skaber langt større frihed og udvider mulighederne ud mod kunderne. De færreste kunder gider skifte medie, når de skal handle ind på nettet, og derfor kan man lige så godt gøre det nemt for dem. Det gør det også meget nemmere at få kunderne ind og købe noget på sin respektive webshop.

Ikke to virksomheder er ens, og det samme gør sig gældende for de funktionelle behov i en webshop. Derfor er der også forskellige pakker hos Navipartner, så man kan vælge fra en prisbillig men god basis-løsning og til en enterpriseløsning, hvor der virkelig er kælet for detaljer og funktioner. Der er næsten ingen grænser for, hvordan man kan få sin webshop.

I en E-commerce løsning fra Navipartner, kan man også gøre sådan, at kunderne selv kan hente fakturaer og kreditnotaer. Det er smart, da kunderne nemt og hurtigt kan danne sig et overblik over sine ordre og returvarer. Endeligt kan virksomheden, som har webshoppen, få shoppen til at tale sammen med sit lager, således det altid er nutidig lagerstatus, der vises på webshoppen. Man vil jo gerne, som virksomhed, vise et så opdateret billede af sit vareudvalg som overhovedet muligt.

Vil man læse mere, kan man klikke ind på www.navipartner.dk

Vis mere
Back to top button
Close