Ukategoriseret

Spice festen op med en stripper

Med Strip Fyn kan et festligt arrangement krydres med lidt lækkert lir. Uanset om det er mandestrip eller pigestrip, man er interesseret i, kan Strip Fyn tilbyde et varieret udvalg af muligheder blandt sine dygtige strippere. Stripper Fyn er udover strippere også et bureau, hvorfra der kan bookes uartige eventpiger.

Strip Danmark som er bag det lækre bookingbureau for strippere og uartige eventpiger tilbyder at man kan booke deres strippere, uanset hvor i landet man bor. Man skal således ikke lade sig begrænse af, at man eventuelt bor i ‘Udkantsdanmark’. Strip Danmark er også det bureau i Danmark, som med deres kompetente strippere, giver gæsterne de frækkeste og flotteste stripshows. Derfor er det også ganske vist, at det altid er en stripper fra Strip Danmark, som er på scenen, når erotikmesserne rundt omkring i landet har strip på programmet. Dét i sig selv er et stort kvalitetsstempel.

Som tidligere nævnt tilbyder Strip Danmark (Strip Fyn) også muligheden for, at man kan booke eventpiger. Eventpiger kan eksempelvis bookes til erhvervsmesser, hvor man gerne vil skabe ekstra opmærksomhed omkring sit produkt eller sit brand. Eventpigerne er imødekommende og serverer gerne drinks for gæsterne. Det skaber god stemning og giver bare lidt ekstra til et event.

Når man skal booke en stripper eller en eventpige fra Strip Fyn, er der dygtigere bookere, som hjælper kunderne med det helt rette match imellem valg af stripper eller eventpige og eventet, der skal bookes til. Det skaber langt større kundetilfredshed, og gør oplevelsen for både kunde og stripper såvel som eventpige langt bedre.

Strip Fynstartede helt tilbage i år 2000 og har således en årelang erfaring indenfor sit felt. Intet event er for stort eller for småt, og som tidligere nævnt kommer både eventpiger og strippere hele vejen rundt i Danmark.

Vis mere
Back to top button
Close