Ukategoriseret

Skab det bedste fundament for din forretning

SAM International er en erfaren global spiller på rekrutteringsmarkedet. Med mere end 25 års erfaring tilbyder de services inden for headhunting, executive search, rekruttering, onboarding og outplacement – både lokalt og internationalt. På årsbasis løser SAM International mere end 600 opgaver i 15 lande i Europa og Kina.

SAM International er specialister i at rekruttere/headhunte de rigtige kandidater og arbejder efter idégrundlaget “Right Person, Right Job, Right Time”. En rekruttering er kun værdifuld i den grad, at der er lavet et godt match. SAM International sikrer ikke kun, at kandidaten matcher de faglige og personlige kriterier, men kan også være med, når stillingen skal defineres. Ved rekrutteringen er det vigtigt, at også virksomhedens kultur, strategi, udfordringer og muligheder tages med i betragtning. På den måde, er SAM International med til at understøtte, at det rigtige match også er en god investering.

SAM International har et bredt netværk af kontorer i Europa og har 100 medarbejdere, der hver især kommer fra forskellige brancher. De kan derfor byde ind mange forskellige slags ekspertiser og dække mange forskellige rekrutteringsopgaver, herunder blandt andet IT, medicinalindustrien, miljø og energi.

Alle SAM Internationals konsulenter arbejder ud fra samme strømlinede 5 trins procesmodel. På den måde sikres det, at alle resultater har samme høje standard.

SAM International giver værdi i hele cyklussen

rekruttering er blot et område i det SAM International kalder Medarbejder Livscyklussen. Til livscyklussens forretningsområder hører også onboardingforløb, hvor der laves introduktionsforløb til nye medarbejdere; organisations- og/eller medarbejderudvikling, hvor der udarbejdes forretningsplaner eller udviklingsstrategier; og sidst, men ikke mindst outplacement, hvor SAM International hjælper medarbejdere videre i deres karriere – hvad enten det er internt i virksomheden eller ved en ny arbejdsgiver.

Vis mere
Back to top button
Close