Boligindretning

Rotpunkt køkkener i Thisted

nyt køkken Thisted

Søger du køkken i højeste kvalitet og med mulighed for selv at vælge farve, materialer, greb og alle de andre vigtige, men ofte uoverskuelige beslutninger, der skal træffes når man skal have nyt køkken, så er Rotpunkt det helt rigtige valg. Rotpunkt køkkener i Thisted står klar til at hjælpe med altid professionel rådgivning og køkkenløsninger.

Totalløsning eller gør-det-selv

Hvad enten du er til gør-det-selv, eller ønsker hjælp med det hele, står Rotpunkt køkken i Thisted klar til at tilbyde folk med alt, hvad hjertet kan begære i køkkenelementer og tilbehør til dit nye køkken. Her finder du alt I højeste kvalitet til attaktive priser. De har et bredt udvalg af skabslåger i mange varianter, og stort udvalg af greb, køkkenbordplader, vask, amaturer og hvidevarer.

Farver og design

Hos Rotpunkt køkkener i Fx Black Raw, som er flot træ låge i sort egetræ, Fine Line og Black Line, som findes i både sort og hvid, Sherwood og Sherwood Manhattan, Zerox Nano Laminat Carbon og hvid, og mange flere. Rotpunkt køkken i Thisted tilbyder også køkkener med fokus på miljøet, som I disse år er meget oppe i tiden, deres Greenline Bioboard produktion, som både er FSC og PEFC certificeret.

Køkkenet – hjemmets vigtigste rum

For mange er køkkenet familiens vigtigste rum. Det er i køkkenet mange familier opholder sig mange timer om dagen, der tilberedes mad og spises, grines, leges og snakkes. Derfor er et nyt køkken en meget stor og vigtig beslutning. kvalitet, design og funktionalitet skal gå op I en højere enhed, derfor bør man vælge en lækker køkkenløsning fra Rotpunkt køkken i Thisted.

Professionel rådgivning

Hos Rotpunkt køkken i Thisted hjælper de med at udtænke den optimale køkkenløsning. Der bliver først og fremmest lagt vægt på kundens behov, ønsker og smag, og med fokus på ergonomi og funktionalitet.

Vis mere
Back to top button
Close