Hobby og Dyr

Pynt til babyshower

Endnu en af Amerikas traditioner er kommet til Danmark – det de kalder babyshower, og for den vordende mor, er det selvfølgelig dejligt at de kan dele deres glæde med deres veninder. Min egen datter er også gået ind for denne tradition, og havde inviteret til babyshower hjemme hos sig selv. Det var i den anledning at vi begyndte at kigge efter hvad der fandtes af babyshower pynt, og her kan jeg så fortælle, at der findes mange fine ting som man kan pynte op med. Nu vidste vi at det blev en pige, så det babyshower pynt vi skulle bruge, skulle selvfølgelig være i lyserødt. Nu skulle den pynt til babyshower vi gerne ville have, ikke være alt for pyntelig, men mere bare markere at det var en festlig begivenhed.

Vi valgte nogle af deres lyserøde bordløbere, hvor der var små babyer på, lyserøde lys, og blomster der matchede ind i det lyserøde blandet med hvidt. Så havde vi også lidt baby balloner til at hænge oppe under loftet og lidt flag.
Min datter var helt vild med det her baby shower pynt, og jeg måtte bremse hende et par gange, for at det ikke blev for meget. vi fik pyntet op, og det var virkelig en flot borddækning og op pyntning vi havde fået lavet. Nu handler baby shower jo også om den gaveregn der følger med i forbindelsen med den kommende baby – så derfor syntes vi også at vi ville gøre lidt ekstra ud af hendes baby shower fest.
Det blev alle tiders fest, og hun fik en mase gaver, og gæsterne var meget benovet over at hun havde haft det store overskud til at arrangere en sådan fest. Noget af baby shower pynten blev gemt i en lille kasse, som den kommende lille skabning kunne få, sammen med billederne fra denne dejlige dag.
Det viste sig at være en god ide at gemme noget af pynten fra baby shower dagen, for hendes datter syntes at det var sjovt at se, da hun var blevet lidt ældre.

Vis mere
Back to top button
Close