Service og økonomi

Pris på huslån

Det er jo i disse tider det godt kan betale sig at være husejer, renten er i bund, og hvis jeg så også kan få 30 årigt huslån, ja så bliver det jo billigere end at bo til leje, selv med boligsikring. Så er der bare lige det, at jeg som pensionist, måske kan få lidt svært ved at få et huslån. udregn huslån, hvem kan så lige hjælpe mig med det, for det får jeg lige brug for. En ting er at købe huset, men jeg skal jo også have råd til at sidde i det. Renten er i bund, så det må jo næsten bare være husets pris minus udbetalingen, som jeg da heldigvis har liggende. Så resten skal vel bare lige deles ud over et huslån på de 30 år. Der er så også lige den løsning, hvis jeg ikke kan få låne i banken, er der vel andre finansmuligheder udenom banken. Jeg tror lige jeg laver en eller anden beregning på nettet, hvor jeg kan lave en uforpligtende ansøgning, der svarer indenfor 24 timer – så får jeg den helt rigtige pris at lave budget ud fra, så jeg kan se hvor meget jeg max kan købe hus for.

Jeg har nu ikke brug for det helt store hus, men et lille rækkehus, med en lille have er da ikke af vejen, så kan jeg sidde på min terrasse og hygge mig, når solen skinner, og jeg har en lille have at pusle om, hvis denne lyst skulle komme.

Vis mere
Back to top button
Close