Mad og Sundhed

Nils Lind, psykoterapi

Centralt beliggende i Kolding, finder man psykoterapeutisk klink ved Nils Lind Nils Lind deler klinik sammen med 2 psykologer, og her tilbyder han både individuel terapi og parterapi.

Når man som par vælger at gå i parterapi, behøver det ikke være fordi, at en skillesmisse nærmest står for døren. Der kan være mange årsager til, at et par vælger at gå i parterapi, men en ting som Nils Lind råder sine klienter og andre til er, at man ikke skal vente til den føromtalte skillesmisse står for døren. Der er ingen skam i at gå i parterapi, og hvis man tænker på, at det måske kan redde forholdet, bør man overveje, om det ikke kan være løsningen, hvis man som par mener, at man er på vej hver sin vej uden, at der er nogle fælles ture undervejs.

Nils Lind tilbyder også individuel terapi, der, modsat parterapi, er terapi mellem een klient og terapeuten. Der kan være mange grunde til, at man vælger at gå i terapi, og uanset om den livsudfordring man står med er nutidig eller ligger længere tilbage, eksempelvis et barndomstraume, så yder Nils Lind psykoterapi.

Nils Lind holder som sagt til centralt i Kolding. Han har gennem 33 år dannet par med sin kone, og det er da også dette parforhold og erfaringerne herfra, han blandt andet drager nytte af, når det kommer til empirisk erfaring i forhold til parterapien. Udover hans hoveduddannelse som psykoterapeut, har Nils løbende taget kurser og efteruddannelser, således han er konstant opdateret indenfor sit felt. Psykoterapi er ikke et stillestående felt, og derfor er det vigtigt, at man som terapeut konstant tager den erfaringsudveksling og udvikling til sig, som det kræves af jobbet.

Nils deltager også løbende i supervisioner med blandt andet psykologer, og har på den måde også rig mulighed for at få ekstern belysning på de problemstillinger en klient måtte sidde med.

Vis mere
Back to top button
Close