Ukategoriseret

Luk lyset ind og ude

Med et fjernbetjent rullegardin er det slut med rullegardiner, som hænger skævt eller blive trælse at rulle ned og op. Hos Poweredblinds.dk finder man et stort udvalg af forskellige muligheder indenfor elektriske rullegardiner. De elektriske rullegardiner leveres efter specielle mål, således de kan passe til lige præcis dét vindue, eller den glasdør, som de skal sidde i. Det giver et smukt og tilpasset finish som færdigt resultat.

De smarte elektriske rullegardiner, også kaldet motoriserede rullegardiner, er alle drevet af en Somfy-motor. Somfy-motoren er, på en diskret måde, skjult inde i rullegardinrøret, således man slet ikke kan se den. Når gardinet skal åbnes, såvel som lukkes, sker det på en lækker glidende facon, og idet de er batteridrevne, kræver de ingen speciel pasning. De skal blot vedligeholdes, som var det ‘analoge’ rullegardiner.

Udover de elektriske rullegardiner hos https://www.poweredblinds.dk/, tilbyder webshoppen også reservedele og tilbehør. Som lidt ekstra fedt udstyr, kan man få de elektriske rullegardiner med fjernbetjening. Så når man ligger komfortabelt i sofaen, kan man med et par få klik på fjernbetjeningen rulle sine elektriske rullegardiner op eller ned, alt efter hvad man har lyst til, kun ved at røre en finger!

Har man brug for rådgivning, når man overvejer at købe elektriske rullegardiner fra Powered Blinds, står de kyndige og servicemindede medarbejdere klar til at besvare kundernes spørgsmål. Alle gardiner laves ud fra den enkelte kundes ønsker og behov, og det er uanset, om der er tale om 1 rullegardin eller en mængde, der skal kunne passe til alle vinduer i en kæmpe villa. Praktisk talt er der hverken for store eller for små ordre. Derudover findes de elektriske rullegardiner i et væld af farver, så der er noget for enhver smag, uanset hvad farve man måtte kunne lide

Vis mere
Back to top button
Close