Ukategoriseret

Kreative tanker

Står du og skal bruge modellervoks til børn så er det helt oplagte at gå efter økologisk modellervoks, vi har i vores familie altid benyttet os af økologisk da det ikke indeholder parfume, allergener, samt alle olier er testet mange gange for at de netop ikke indeholder noget. Det vi køber er altid modellervoks der ikke har hverken spor af nødder, æg, soya, dog er det ikke glutenfri.

Det er jo super kreativt legetøj, noget vi som børn selv ikke havde muligheden for at opdrive nogen som helst steder, der var det blot en klump voks man fik i hænderne, og derefter kunne man så gå i gang med at forme alle de fantasier man havde i hovedet. Det blev ofte til nogle rigtigt sjove figurer man fik formet i voks efter en lang dag i formning i skolen. Dengang var det ikke naturlige råvare der blev brugt og når voksen var blevet brugt tog man sjældent den udformning med sig hjem man havde lavet, da voksen blev brugt mange gange på flere elever i skolen dengang.

Selv de bøtter man har modellervoksen i er små plastbøtter der tåler mikrobælgeovn, samt fryser og opvaskemaskine. Bøtterne som voksen kommer i er lavet i hvid plast og vores etiketter er påsat med vandbaseret lim, på den måde synes vi selv vi gør alt for at tag hensyn til miljøet, og viser den grønne vej frem for alle, vi vil nemlig gerne gå forrest så andre kan se det er det rigtigt det vi gør.

Vis mere
Back to top button
Close