Ukategoriseret

Kom på kurser hos Rohde Consulting

Det er meget specifikke kurser, som du kan komme på hos Rohde Consulting, og det er måske ikke lige den slags, som man sammenligner med at tage på højskole, hvor man er samlet i flere dage sammen, og det er også mere noget praktisk, som man skal kunne lære, så man kan anvende det ude i virkeligheden.
Et eksempel kan være, at man kan tage et kursus i termografi, spændingskvalitet eller nogle særlige kabler.
Det er netop meget specifikt, så det er heller ikke den slags, hvor man kan sammenligne det med at sidde på en skolebænk som i gamle dage eller sådan set bare terpe som på universitetet.
Det er jo op til en selv, at man får noget ud af det her kursus, og det handler jo om, hvor meget man selv lægger i det, så man kan komme derfra med brugbar viden – og selvfølgelig skal det også have at gøre med, hvem det er, der underviser en, for det kommer også meget an på det.
Men som regel er det jo en kombination med selv at give og modtage.

Rhode Consulting gør dig klog på bestemte områder

Nogle af disse kurser kan være nogle, man gerne vil tage, fordi man mangler praktisk viden på et felt, som man selv arbejder med til dagligt, eller også er det et krav fra ens arbejdsplads, at man lærer det her.
Eller også forsøger man at øge ens chancer for at få arbejde i den branche, som man begår sig med, så man netop sørger for, at man har mere i bagagen, som man kan byde ind med, hvis man skal søge en stilling, og man ved, der er mange om de samme pladser.
Man kan selvfølgelig aldrig være på den sikre side af den grund, men det skader jo ikke, at man lærer noget nyt, så længe man ikke stresser over at skulle nå at komme gennem det kursus til en deadline.
Derfor kan det være en smart idé, at man forsøger at komme på det her kursus i god tid, så man er sikker på, at man kan få at gennemføre det til tiden.

Vis mere
Back to top button
Close