Ukategoriseret

K2Biler

Søger man et Autoværksted i Ballerup, så kan man med rette køre ind til sin lokale Mekaniker i Ballerup. Værkstedet hedder K2Biler, og de servicere alle bilmærker samt foretager godt og vel alle former for reperationer. Når man skal have lavet bil, er det en tillidssag, og derfor skal man også føle, at værkstedet har de fornødne kompetencer til at lave ens bil.

Nogle af de reparationer som udføres hos K2Biler i Ballerup tæller blandt andet udskiftning af forrude, udskiftning af bremser, udskiftning af kobling såvel som tandrem, for bare at nævne nogle af de kompetenceområder, som mekanikerne hos K2Biler har. Udover bilereparationer så kan man også købe og sælge biler.

Det er som regel et irritationsmoment for de fleste, når bilen skal på værksted. Dels fordi det kan være en bekostelig affære, når bilen skal på værksted, men også fordi man som oftest skal undvære sin bil i en eller flere dage. For at gøre det nemt for sine kunder, tilbyder K2Biler i Ballerup derfor, at man som kunde kan få en lånebil stillet til rådighed, imens ens egen bil er på værksted. Er alle lånebiler optaget, ja så er det også muligt, at K2Biler sørger for, at kunderne kommer fra værkstedet og tilbage igen, således at man undgår mindst muligt besvær, når ens bil skal på værksted.

Når det kommer til det økonomiske, kan det som nævnt være en bekostelig affære, når bilen skal på værksted. Derfor tilbyder K2Biler i Ballerup det, som hedder en serviceaftale. En serviceaftale består i, at man hver måned betaler et forudbestemt beløb, men hvor man samtidig på den måde altid betaler samme pris for sine bilreperationer.

K2Biler i Ballerup er certificeret Autopartner. Det betyder, at de er sammen med andre Autopartner værksteder i hele Danmark og er en del af kæden af samme navn. At K2Biler er en del af Autopartner, er kundens garanti for kvalitet og god service.

Vis mere
Back to top button
Close