Hus og have

Hussalg i Herning

Nu bor jeg ikke lige i Herning, men da det er en dejlig by, kunne det jo ikke være helt umuligt, at jeg søgte en bolig i denne dejlige by. Der er jo også deres store messeområde, hvor jeg så vil have let adgang til, hvis jeg boede i Herning. Der findes et utal af ejendomsmæglere i alle byer, og hvilken skal man vælge, det er altid et godt spørgsmål, for vil alle ejendomsmæglere ikke altid gerne sælge deres huse de har på deres lister. Jeg selv har haft en del hushandler gennem min tid, og nej jeg er ikke ejendomsmægler, bare en ganske almindelig kunde.

Høj kundeservice

Hvem har den bedste og højeste kundeservice i Herning, det kan man jo altid google sig frem til, og hvis man har en bolig til salg i herning, så vil den jo poppe op i for eksempel realmaeglerne.dk. Jeg ville så kontakte denne ejendomshandler, og finde ud af hvor erfaren og veluddannet deres medarbejdere er, og lade mig rådføre af dem. Dette er ikke ensbetydende med at, lige deres produkter er unikke – det er de måske nok i deres optik, men smag er jo forskellig, så hvad jeg finder unik er måske ikke det samme som realmæglerne, finder unikke. Nu er jeg den type, at jeg altid indhenter flere tilbud, hvis det er mig der står for at sælge min bolig, og så vælger jeg ud fra det. Men når jeg skal købe, går jeg også gerne udenom ejendomsmæglere, hvis jeg kan spare penge.

Vis mere
Back to top button
Close