Industri og Erhverv

HP Color Inkjet blækpatroner

Ny printer og nye blækpatroner – vi kender det alle, ens printer virker ikke i evigheder, og skal derfor også udskiftes i ny og næ, og i sær hvis man bruger sin printer rigtig meget som jeg gør, da jeg har en lille virksomhed. Jeg syntes til tider det er lidt af en smags sag, hvilken type printer man så vælger – og for mit vedkommende, så er jeg meget tilhænger af HP printerne, og så finder jeg bare den der passer til mit behov. Det er ikke altid at det er den dyreste jeg kommer hjem med – den skal bare kunne det, jeg har brug for. Sådan har jeg det så også med mine blækpatroner og papir til printeren – bare det er funktionelt og billigt, så er jeg glad. Jeg er under Coronatiden blevet meget mere magelig, så jeg handler også meget mere på nettet nu.

HP blækpatroner fra Billigtoner.dk

Jeg fandt et mega godt sted til at købe mine blækpatroner til min nye printer under sidste ned lukning af Corona tiden, det var hos BilligToner, og jeg tror virkelig jeg har fundet det billigste sted hvor jeg kan få disse HP blækpatroner. Hertil kommer at de stort set kom med posten dagen efter jeg havde bestilt dem. Jeg sparede både tid og penge, og det syntes jeg da ikke jeg vil lade gå min næse forbi. Det er bestemt et sted hvor jeg fremadrettet vil købe ind til min printer når den løber tør for blæk – og papiret kan jeg også få med i samme omgang.

Vis mere
Back to top button
Close