Ferie og lejligheder

Hold ferie i Budapest

Budapest er en fantastisk feriedestination for rejsende, der søger en kulturrig oplevelse. Denne by ved bredden af den smukke Donau-floden er kendt for sin fantastiske arkitektur, sit lækre køkken og sit pulserende, mangfoldige natteliv.

Besøgende i Budapest kan udforske de mange historiske steder og attraktioner, fra Buda-slottet til Heltepladsen. Gå en tur langs Andrassy Avenue, hvor der ligger nogle af Budapests mest ikoniske vartegn, såsom den ungarske statsopera og Museum of Fine Arts. Tag derefter over til Fisherman’s Bastion, en terrasse fra det 19. århundrede, der byder på en utrolig udsigt over Pest på den anden side af floden. For at få en uforglemmelig oplevelse kan du tage en sejltur på Donau i skumringen eller ved solnedgang – det er en imponerende udsigt over Budapest, som du sent vil glemme!

Intet besøg i denne historiske by er komplet uden at smage på nogle lokale gastronomiske lækkerier. Det ungarske køkken er solidt og unikt; fra paprikafyldte retter som gullasch og somlói galuska (en trifli-lignende dessert) til lokalt producerede frugtvine som Tokaj og Badacsonyi. De bedste steder at spise er i det jødiske kvarter, hvor besøgende kan finde livlige markeder, der flyder over med friske råvarer og traditionelle delikatesser som langos (stegt dej med hvidløg eller ost). Du kan også smage forskellige typer salami, som Ungarn er berømt for – gå ikke glip af kolbász (krydret svinepølse) eller hurka (blodpølse). 

Vis mere
Back to top button
Close