Mad og Sundhed

Glem ikke lege af gulv til telt

Der er nok mange af os, der i vores unge dage har prøvet det med, at vi lå i et festivaltelt, og hvis det ikke regnede, og undergrunden blev opløst under en, så lå man på noget underlagt jord med buler i, som man bare ikke kunne komme af med.
Man savnede decideret et gulv, men nu var man trods alt ikke på festival for at leve i sus og dus.
Det er lidt noget andet, når man så bliver ældre og kommer til konfirmation om sommeren, til havefest, bryllup eller andet, som der foregår i et telt i en have eller et tilsvarende område, og man så har taget pænt tøj på og måske høje hæle.
Så vil man ikke alene forvente, at forholdene er derefter, men man vil ikke have støv på kjolen eller træde ned i jorden med de hæle. Derfor skal der være fast grund under fødderne, og det får man med leje af gulv til telt.

Det er så meget bedre med et gulv i teltet

Og vi mener selvfølgelig ikke, at man gør jorden helt plan og lægger et fast trægulv; det skal man kun gøre, hvis man ved, at man vil holde mange sammenskudsgilder dette sted, og man kan have gulvet overdækket.
Det er den slags gulve, som man kan leje, og som man kan lægge ud i det telt, som man ejer eller også har lejet, og man kan leje et gulv, der kommer til at passe præcist til forholdene.
Det vil selvfølgelig hjælpe en del, hvis man sørger for at have sat teltet op et sted, hvor arealet er nogenlunde i vater, og nogle gange skal gulvet måske udlægges først, men det må man se på med den givne opgave.
Men det bliver i hvert fald meget nemmere at have med at gøre med både borde, stole og alle andre sager, som der skal stilles op, og det kan jo være en scene, et dansegulv, et køleskab og meget andet.
Hvis man har disse ting stående på et gulv, står de mere stabilt, og man skal ikke frygte for så mange problemstillinger, som der ville kunne være uden et gulv.

Vis mere
Back to top button
Close