Ferie og lejligheder

Gardiner

Mørklægningsgardiner kan synes som et levn fra en svunden tid, hvor krigen hærgede Verden over, men faktisk er det langt fra et produkt, som ikke længere er brugbart. Mørklægningsgardiner bruges stadig, og derfor er findes de også som en del af sortimentet hos Gardinbus Danmark. Gardiner og mørklægningsgardiner finder man i et væld af farver og designs hos Gardinbus Danmark. Elektriske gardiner lyder måske som noget fra en fremtidsfilm, men det er faktisk også noget af det sortiment, som findes hos Gardinbus Danmark.

Idag bruges mørklægningsgardiner både i soveværelset såvel som i børneværelset. Og navnligt i børneværelset kan de virkelig komme til sin ret, idet små børn kan have svært ved at forstå, at de skal lægge sig til at sove, selvom det er lyst, når vi eksempelvis befinder os i forår- og sommerhalvåret. Samtidig kommer mørklægningsgardinerne også til sin ret i dagtimerne, når barnet skal sove til middag, da de virkelig lukker alt lys ude.

Mørklægningsgardinerne er nu ikke kun tiltænkt små børn. De kan bestemt også bruges til voksne, for eksempel til en person der arbejder nattevagt, og derfor skal sove om dagen. Ligesom de små børn kan have svært ved at sove, når dagslyset står klart udenfor vinduerne, gør det sig også gældende for voksne. Igen kommer mørklægningsgardinerne til sin ret, idet de som sagt lukker alt lys ude og gør rummet fuldstændig mørkt.

Mørklægningsgardinerne kan laves på mål, således de passer til alle typer og størrelser af vinduer. Selv til ovenlysvinduer er det muligt at få mørklægningsgardiner.
Designerne er utallige og derfor kan man både få de mere neutrale såvel som de sjove med børnemotiverne på. Udover de mange designer kommer mørklægningsgardiner også i forskellige udformninger. Det vil sige, at man både kan få mørklægningsgardiner som er rullegardiner, stofgardiner og plisségardiner.

Vis mere
Back to top button
Close