Hus og have

Flagstang

Findes der noget smukkere, end når Dannebrog vejer mod den blå himmel og skinner om kap med solen… nej vel. Et smukt flag, uanset hvilken nationalitet det tilhører, fortjener en smuk flagstang, og flagstænger samt tilbehør til flagstænger er lige præcis det, man kan købe hos firmaet Flagstangsfabrikken. Flagstangsfabrikken yder kompetent rådgivning og sparring, så skal der købes ny flagstang, så køb flagstang hos Flagstangsfabrikken. Man kan kigge nærmere på, hvad Flagstangsfabrikken tilbyder på deres hjemmeside, som hedder www.flagstangsfabrikken.dk

Når man tænker på en flagstang, er det første som formentlig træder frem i ens bevidsthed den lange flotte hvide stang, hvorpå Dannebrog vejer for enden. Men hvad de færreste nok tænker på er, at flagstænger kan udarbejdes i forskellige materialer, nemlig træ eller glasfiber. Hos Flagstangsfabrikken kan man købe både træ-flagstænger samt glasfiber-flagstænger. Man kan også købe flagstænger både med og uden vippebeslag. Et vippebeslag er et beslag, som sidder nederst på flagstangen. Vippebeslaget er monteret således, at man kan vippe flagstangen ned, og op igen, hvis man eksempelvis har brug for at skifte knoppen øverst uden, at man så behøver at grave hele flagstangen op for så at grave den ned igen. Det er altså noget nemmere arbejde, når flagstangen har et vippebeslag.

Udover flagstænger kan man hos Flagstangsfabrikken også købe tilbehør til flagstænger herunder flag, vimpler, knopper med mere. Derudover skal det nævnes, at ikke alle flagstænger er lige lange. Nogle er meget lange mens andre er mindre. De mindre kan eksempelvis bruges til en flagallé, hvor flagstængerne side om side pryder en vej, og på den måde udgør de således en allé af flag. Der er masser af muligheder, når det kommer til flagstænger, og hos Flagstangsfabrikken sidder man klar til at hjælpe.

Vis mere
Back to top button
Close