Mad og Sundhed

Det perfekte middagsselskab

Spansk mad gør dansk glad

Vi er en gruppe af venner, som har holdt sammen lige siden gymnasiet, hvor der er kommet flere til efterhånden. Kærester, børn og nye venner er blevet en fast del af vores tradition. Vi var nemlig som alle andre nogle af dem, der stod til dimission og sagde: “Vi skal blive ved med at ses for evigt, vi skal blive gamle sammen, vi skal holde fast i hinanden.” Det er fint nok, men hvor ofte har du ikke oplevet hej-du-sjovt-at-møde-dig-i-bussen-vi-skal-da-lige-finde-en-dag-situationer? Man finder jo aldrig en dag, og det var noget af det, som jeg var nervøs for, da vi stod med studenterhuerne på. Vi fandt heldigvis noget, som vi alle gerne ville, og som er blevet en fast del af skemaet. Hver måned mødes vi og spiser tapas. I 2.g var vi på studietur i Barcelona, og så havde vi et par temafester og tapasaftner i løbet af resten af gymnasietiden. Nu 13 år efter mødes vi stadig over skinke, ost og fyldte peberfrugter..

Tapasbrættet blev kedeligt

I Danmark er vi meget vant til en ret fordansket version af diverse køkkener – det spanske er ingen undtagelse. Jeg fandt heldigvis en hjemmeside, som er fyldt med skønne, anderledes og autentiske retter og services, som jeg har brugt lige siden. Derinde finder jeg altid mine opskrifter på tapas, som resten af holdet altid glæder sig til. Jeg er blevet udnævnt til at være tapasregenten, da jeg altid har sørget for mindst én ny ting, som de andre ikke har prøvet, når vi er hos mig.

Vis mere
Back to top button
Close