Hobby og Dyr

Det nødvendige rideudstyr samt sikkerhedsudstyr til den lille nye rytter.

Det bedste rideudstyr til den lille rytter

Børn og ponyer er den sødeste blanding. Rytter og pony knytter sig til hinanden og den unge rytter lærer både ansvar og respekt for et stort dyr.

En hest kan være upålidelig og måske endda farlig, i urutinerede hænder. Den lille rytter lærer dette og lærer fra start at tage forholdsregler, hvilket sikrer en sikker omgang med ponyen. For ikke at nævne, at den lille rytter vil få potentiale til at nå langt i ridesporten.

Der findes utroligt meget sødt rideudstyr til ponyer – såsom lyserødt hovedtøj og nuttede dækkener. Så det er et slaraffenland for den lille nye hestepige, der måske samtidigt elsker prinsesser og enhjørninger.

Sikkerhedsudstyr til den lille rytter

Netop fordi ponyen er et forholdsvist stort og stærkt dyr, er der god grund til at sørge for, at sikkerheden for barnet, er i top.

Online forretninger som Rytterhjørnet fører alt, hvad I skal bruge.

Den lille rytter skal som det mindste have en sikkerhedsvest og en ridehjelm.

En sikkerhedstå, som man sætter fast foran på stigbøjlen er også en god idé. Dette for at forhindre at de små fødder smutter gennem stigbøjlen, hvilket kan medføre en farlig situation, hvis rytteren falder af.

Ridestøvler eller jodphurs med den lille obligatoriske hæl er også nødvendig, netop for at sikre uheldet med stigbøjlen, hvis sikkerhedståen ikke er på.

Ridehandsker til de kolde dage sikrer et fast og godt greb uden at fingrene bliver stive og følelsesløse af kulden.

Når alt dette er på plads kan man gå over til det sjovere, som smarte ridebukser og tilbehøret.

Vis mere
Back to top button
Close