Ukategoriseret

Bliv set med kørende reklamer

Der er ingen grund til at en reklamekampagne skal være afhængig af den statiske placering på eksempelvis et byskilt, når der findes en nem og hurtig løsning som gør, at budskabet formidles på et langt større geografisk område. Med en lastbil reklame på en omkringkørende lastbil, er der 100 % sikkerhed for, at ens reklame og dermed også ens budskab eksponeres til en bred målgruppe.

Flexsign er firmaet, som står bag det fleksible system med en omkringkørende reklamelastbil, hvor både lastbiler såvel som skraldebiler kan anvendes til formålet. Metoden består i, at reklamerne bliver trykt således, de er klar til at sætte på siden af last- eller skraldebilen.

Der er naturligvis taget højde for, at de konstant befinder sig udenfor, hvorfor de skal kunne modstå vind og vejr, og derfor er reklamerne trykt i et slidstærkt materiale, så de ikke bliver grimme af at køre rundt i eksempelvis smog fra byens biler og regn. Skulle de alligevel blive beskidte, kan de nemt rengøres, således de igen kan pryde med et klart budskab. Påmonteringen foregår også på en super nem metode, hvor det ikke er nødvendigt, at plakaten skal klistres, eller bores fast. Derved er last- og skraldebilen også sikret, at den ikke tager skade af at skulle have reklamer påmonteret på siden.

Når reklamerne skal udskiftes, sker det som næsten altid i samme ombæring, som når lastbilen skal lastes. Når først udstyret til, at have reklamerne på er monteret, det tager ca. 2 timer, er en udskiftning/påmontering af en reklame sat til ikke at vare mere end 15 minutter. Der er således ikke en masse tid som skal tillægges på chaufførens arbejdsdag, blot fordi der skal være reklame på bilen.

Reklame på lastbil er Flexsigns speciale, og firmaet har over 10 års erfaring indenfor feltet. Foruden udtænkning og montering af reklamer til eksempelvis containere, skraldebiler, lastbliver med videre, tilbyder Flexsign også både udførsel og koordinering af hele kampagnen. Med det sagt betyder det også, at det ikke selv er chaufføren, der står for montering og udskiftning af materialet på sin lastbil. Dette er ligeledes noget, som Flexsign tager sig af. Uanset om det er en stor eller lille opgave, kan Flexsign være behjælpelig med dette, og med over 1500 køretøjer, som foruden Danmark også tæller Tyskland, Sverige og Norge, kan de således også bidrage med udenlandske målgrupper.

Vis mere
Back to top button
Close