Ukategoriseret

Anmasi, rens og rengøring til industrien

Anmasi er et firma, som har specialiseret sig i løsninger af rens med ultralyd samt vaske og renseteknologi, som bruges til industrimæssige formål. Uanset om man som kunde har brug for en standardiseret løsning, eller om det i stedet er specielle ønsker og krav, man har, ja så kan Anmasi hjælpe.

Som sagt tilbyder Anmasi løsninger, som renser og rengøre i industrien. Herunder gælder ting som eksempelvis maling, rust, epoxy, gummi, og 3D-print.

Gummi kan måske synes som et materiale, der er nemt at rengøre, måske blot med vand og sæbe. Dette kan også være fint, hvis der er tale om basale ting til garagen eller til haven, men når det kommer til gummiting, som bruges i levnedsmiddel- og medicinalindustrien, er der helt andre krav til rengøring, og derfor kræves mere end blot vand og sæbe. Anmasi er klar med at rengøre gummi!

Maling ved de fleste, kan være svært bare alene at få af tøjet. Og det er immervæk maling som bruges af private. Når det tillige med kommer til de mere, industri- og kemitunge malingtyper, og materialet som det er påført er metal eller plastic, og på ting som man ikke lige smider i vaskemaskinen, ja så er det altså en helt anden sag. Også her kan Anmasi hjælpe.

Epoxy er noget hårdhændet stads, og når det først er lagt på et givent stykke materiale, er det næsten umuligt at fjerne igen. Dog ikke for Anmasi. Anmasi har nemlig stor erfaring med at fjerne epoxy, både den der er hærdet, og den der ikke er, fra alskens materialer. Det kræver det helt rette udstyr at fjerne epoxy, og lige præcis det rette udstyr er, hvad Anmasi har. Derudover skal det nævnes, at Anmasis metode til at fjerne epoxy er miljøvenlige og baseret på vand. Den tager således både hensyn til det globale miljø såvel som til arbejdsmiljøet,

Anmasi har altså løsninger til næsten enhver rensning, og vil man læse mere, kan man gøre det her.

Vis mere
Back to top button
Close